Razvoj sestavnih elementov iz žice, razvoj polizdelkov iz žice, aranžerske kljuke

GUT&PET - KJER JE ŽICA DOMA
RAZREZ, KRIVLJENJE CEVI, VARJENJE, POSNEMANJE ROBOV

Uporabljamo samo vrhunske materiale in zagotavljamo visoko kakovost vseh naših storitev

Od ideje do izdelka

žični izdelki

Prodajna akcijska košara

Za našo stranko smo načrtali in izdelali prodajno akcijsko košara. Posebnost košare je, da je v celoti sestavljiva brez vijakov. To omogoča hitro sestavljanje, a tudi razdiranje in s tem prestavljanje. Notranja mreža (pod) je nastavljiva po višini, prednja mreža se lahko spusti, tako da je vpogled na polico omogočen tudi otrokom. Na prednji mreži je pritrjen nosilec iz pleksi stekla, kamor lahko stranka vloži poljubne slike oziroma oglasne letake.

 

Za akcijsko košaro je značilna visoka nosilnost saj so mreže varjene z uporabo uporovnega varjenja. Obenem so tudi estetsko dovršene, saj so vsi zvari praktično nevidni.

 

V podjetju imamo vso potrebno tehnologijo, da lahko načrtamo in izdelamo take ali poljubne prodajne košare, poljubnih dimenzij, barv z poljubnimi specifičnimi funkcionalnostmi.

 

Za dodatne informacije nas prosim kontaktirajte.Copyright © 2009 - 2017 Gut&Pet d.o.o., Sinja Gorica 70, 1360 VRHNIKA, Tel: (0)1 755 75 75, E-pošta: gutpet@gutpet.si
izdelava spletnih strani mkgCreative

EU e-Privacy Directive

Naša spletna stran uporablja piškotke. Vam omogocajo boljše delovanje strani, nam pa stalno izboljšavo vsebin. Ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani?

Zavrnili ste uporabo piškotkov. Svetujemo pa, da za ustrezno delovanje strani vseeno dovolite uporabo.

Dovolili ste namestitev piškotkov na vaš računalnik. Dovoljenje lahko prekličete.