certifikat ISO 2018

V podjetju GUT & PET d.o.o. smo 1.7.2018 prejeli certifikat ISO 9001:2015 za sistem vodenja na področju Izdelave žičnih sestavov, storitev CNC preoblikovanja žice ter robotskega varjenja.

 

Certifikat velja do 30.6.2021, podelila pa nam ga je certifikacijska hiša Bureau Veritas Certification. Pridobljen certifikat je še enkrat potrdil, da s kakovostjo našega dela posegamo v sam vrh na področju žičnih izdelkov. Obenem je potrdil, da strankam zagotavljamo izključno vrhunsko profesionalno storitev ter izdelke najvišje in konstantne kakovosti.

 

Certifikat, poleg naših mnogih zadovoljnih strank, potrjuje, da smo lahko odlična izbira tudi za vse nove poslovne partnerje, ki potrebujejo vrhunske žične izdelke. Zato lepo vabljeni, da nas pokličete, pošljete sporočilo ali obiščete.

 

certifikat ISO 2015

V podjetju GUT & PET d.o.o. smo 1.7.2015 prejeli certifikat ISO 9001:2008 za sistem vodenja na področju Izdelave žičnih sestavov, storitev CNC preoblikovanja žice ter robotskega varjenja.

 

Certifikat velja do 31.6.2018, podelila pa nam ga je certifikacijska hiša Bureau Veritas Certification. Pridobljen certifikat potrjuje naša prizadevanja, da s kakovostjo našega dela posegamo v sam vrh na področju žičnih izdelkov. Obenem potrjuje našo poslovno usmeritev, da strankam zagotavljamo vrhunsko profesionalno storitev ter izdelke najvišje in konstantne kakovosti.

 

Pridobljen certifikat pa je, poleg naših mnogih zadovoljnih strank, le še dodatna potrditev naše kakovosti tudi za vse tiste, ki za svoje podjetje še iščete nove dobavitelje na področju žičnih izdelkov.

 Copyright © 2009 - 2021 Gut&Pet d.o.o., Sinja Gorica 70, 1360 VRHNIKA, Telefon: +386 1 755 75 75, E-pošta: info@gutpet.si
izdelava spletnih strani mkgCreative

EU e-Privacy Directive

Naša spletna stran uporablja piškotke. Vam omogočajo boljše delovanje strani, nam pa stalno izboljšavo vsebin. Ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani?
Za več informacij o varovanju vaše zasebnosti in osebnih podatkov preberite naše pravno obvestilo.

View e-Privacy Directive Documents

Zavrnili ste uporabo piškotkov. Svetujemo pa, da za ustrezno delovanje strani vseeno dovolite uporabo.
Za več informacij o varovanju vaše zasebnosti in osebnih podatkov preberite naše pravno obvestilo.

Dovolili ste namestitev piškotkov na vaš računalnik. Dovoljenje lahko prekličete.
Za več informacij o varovanju vaše zasebnosti in osebnih podatkov preberite naše pravno obvestilo.