V podjetju GUT & PET d.o.o. smo 28.6.2024 prejeli podaljšan certifikat ISO 9001:2015 za IZDELAVO ŽIČNIH SESTAVOV IN STORITVE CNC (2D IN 3D) PREOBLIKOVANJA ŽICE TER ROBOTSKEGA VARJENJA.

 

Certifikat velja do 30.6.2027, podelila pa nam ga je certifikacijska hiša Bureau Veritas Certification. Pridobljen certifikat je tudi tokrat potrdil kakovost našega dela ter dejstvo, da segamo v sam vrh na področju žičnih izdelkov. Certifikat je zagotovilol, da strankam zagotavljamo izključno vrhunsko profesionalno storitev ter izdelke najvišje in konstantne kakovosti.

 

Certifikat obenem potrjuje, da smo odlična izbira za obstoječe in seveda za vse nove poslovne partnerje, ki potrebujejo vrhunske žične izdelke.

 

V podjetju GUT & PET d.o.o. smo 10.6.2021 prejeli certifikat ISO 9001:2015 za IZDELAVO ŽIČNIH SESTAVOV IN STORITVE CNC (2D IN 3D) PREOBLIKOVANJA ŽICE TER ROBOTSKEGA VARJENJA.

 

Certifikat velja do 30.6.2024, podelila pa nam ga je certifikacijska hiša Bureau Veritas Certification. Pridobljen certifikat je znova potrdil kakovost našega dela in potrdil, da posegamo v sam vrh na področju žičnih izdelkov. Certifikat je tudi potrdil, da strankam zagotavljamo izključno vrhunsko profesionalno storitev ter izdelke najvišje in konstantne kakovosti.

 

Certifikat pa potrjuje tudi, da smo lahko odlična izbira tako za obstoječe, kot tudi za vse nove poslovne partnerje, ki potrebujejo vrhunske žične izdelke.

 

V podjetju GUT & PET d.o.o. smo 1.7.2018 prejeli certifikat ISO 9001:2015 za sistem vodenja na področju Izdelave žičnih sestavov, storitev CNC preoblikovanja žice ter robotskega varjenja.

 

Certifikat velja do 30.6.2021, podelila pa nam ga je certifikacijska hiša Bureau Veritas Certification. Pridobljen certifikat je še enkrat potrdil, da s kakovostjo našega dela posegamo v sam vrh na področju žičnih izdelkov. Obenem je potrdil, da strankam zagotavljamo izključno vrhunsko profesionalno storitev ter izdelke najvišje in konstantne kakovosti.

 

Certifikat, poleg naših mnogih zadovoljnih strank, potrjuje, da smo lahko odlična izbira tudi za vse nove poslovne partnerje, ki potrebujejo vrhunske žične izdelke. Zato lepo vabljeni, da nas pokličete, pošljete sporočilo ali obiščete.

 

V podjetju GUT & PET d.o.o. smo 1.7.2015 prejeli certifikat ISO 9001:2008 za sistem vodenja na področju Izdelave žičnih sestavov, storitev CNC preoblikovanja žice ter robotskega varjenja.

 

Certifikat velja do 31.6.2018, podelila pa nam ga je certifikacijska hiša Bureau Veritas Certification. Pridobljen certifikat potrjuje naša prizadevanja, da s kakovostjo našega dela posegamo v sam vrh na področju žičnih izdelkov. Obenem potrjuje našo poslovno usmeritev, da strankam zagotavljamo vrhunsko profesionalno storitev ter izdelke najvišje in konstantne kakovosti.

 

Pridobljen certifikat pa je, poleg naših mnogih zadovoljnih strank, le še dodatna potrditev naše kakovosti tudi za vse tiste, ki za svoje podjetje še iščete nove dobavitelje na področju žičnih izdelkov.