O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV IN ZASEBNOSTI

V podjetju Gut & Pet d.o.o. (v nadaljevanju »mi« ali tudi skrbnik) posvečamo varstvu osebnih podatkov veliko pozornost.
V nadaljevanju navajamo informacije o tem, katere vaše podatke zajemamo in kako jih nato obdelujemo.

 

Vaši osebni podatki pri kontaktnem obrazcu

Da vam lahko odgovorimo na vaše vprašanje oziroma vaše morebitno povpraševanje, nas lahko kontaktirate preko elektronske pošte, telefona, po pošti, z osebnim obiskom ali tako, da izpolnite kontaktni obrazec na naši spletni strani. Vaše osebne podatke vedno varujemo kot poslovno tajnost. Uporabimo jih izključno zato, da lahko z vami izvajamo poslovno komunikacijo oziroma, da vam odgovorimo na vaše vprašanje oziroma povpraševanje. Nikoli in v nobenem primeru vaših podatkov ne posredujemo tretjim.

 

Da vam lahko odgovorimo, ko izpolnite spletni obrazec, morate vpisati vsaj:

  • vaše ime,
  • priimek,
  • telefon in
  • elektronski naslov.

Te podatke uporabimo vedno izključno zato, da odgovorimo na vaše vprašanje oziroma povpraševanje. Vaših osebnih podatkov ne hranimo v nobeni bazi ali seznamu in jih potem, ko smo vam posredovali odgovor, zbrišemo.

 

Vaša zasebnost pri piškotkih

KAJ SO PIŠKOTKI IN KAJ JE NJIHOV NAMEN

Med obiskom naše spletne strani se na vaš računalnik, pametni telefon, tablico ali drugo napravo z vgrajenim spletnim brskalnikom, poleg vsebin prenesejo tudi piškotki. Piškotki so kratke tekstovne datoteke, ki omogočajo:

  • lažjo in kakovostnejšo uporabo naših spletnih strani,
  • beleženje vaših morebitnih nastavitev,
  • povezanost s socialnimi omrežji,
  • izvajanje analize obiskanosti naše strani in s tem stalno izboljševanje tako vsebine kot seveda naše ponudbe in storitev.

 

Z našimi piškotki ne zbiramo nobenih informacij, s katerimi bi vas bilo mogoče kakorkoli osebno prepoznati ali vam kakorkoli prilagajati vsebino naših spletnih strani glede na vašo tekočo ali pretekle uporabe spletne strani. Vaših osebnih podatkov ta stran za svoje delovanje ne uporablja in jih tudi ne potrebuje. In ker z našimi piškotki ne posegamo v vašo zasebnost ter stran v vsakem primeru obiskujete popolnoma anonimno, vas zaradi zgoraj zapisanih razlogov vljudno prosimo, da nam z vašo privolitvijo vseeno dovolite namestitev piškotkov na vaš računalnik.

 

NASVET

Z nastavitvami v vaših spletnih brskalnikih lahko direktno in učinkovito vplivate tudi na shranjevanje in delovanje piškotkov. Njihovo uporabo lahko poljubno in kadarkoli omejite oziroma jo v celoti in eksplicitno onemogočite. Poleg tega lahko na vašem spletnem brskalniku kadarkoli zbrišete vse piškotke, ki so se že nameščeni na vašem računalniku. V nadaljevanju vam v pomoč ponujamo povezave na navodila, kako to storiti pri najbolj popularnih spletnih brskalnikih:

 

 

SEZNAM NAŠIH PIŠKOTKOV

 

ime: plg_system_eprivacy
namen: stran si zapomni, da ste dovolili uporabo piškotkov
izdelovalec: richeyweb.com za joomla.org
lastnik: naše podjetje
trajanje: 1 mesec

 

ime: 4befb2deec58cfc2160f4edd905c1230
namen: stran si zapomni vaš izbrani jezik
izdelovalec: joomla.org
lastnik: naše podjetje
trajanje: do konca seje

 

ime:21b741b1b1ed6f07bb4cb714bc335980,
09a2e8f29a10fe4cfa115f154bed3e00 ali podobni

namen: interni za delovanje spletne strani
izdelovalec: joomla.org
lastnik: naše podjetje
trajanje: do konca seje

 

ime: wf_editor_jform_articletext_state, wf_browser_dir in podobni
namen
: nastavi jih CMS orodje tega spletišča strani in samo v primeru, če ste urednik te strani in ko dostopate do uredniških strani. Namenjeni so izključno delovanju CMS orodja. Če ste samo obiskovalec, teh piškotkov na vašem računalniku ni.
izdelovalec: joomla.org
lastnik: naše podjetje
trajanje: do konca seje