O podjetju Gut&Pet - že 20 let kakovosti

V podjetju GUT&PET d.o.o. največji del proizvodov proizvedemo za segment opremljanja trgovin. Delo za ta trg od nas zahteva brezkompromisno zagotavljanje kakovosti na vseh področjih in na vseh nivojih v podjetju. Proizvodni program obsega različne žične košare, stojala, kljukice, obešala, konzole ... Izdelamo tudi najzahtevnejše trgovinske elemente glede na želje ali potrebe naročnika.
 
Pri Gut&Pet d.o.o. ponujamo tudi bogat pohištveni program in seveda proizvodnjo vseh drugih izdelkov po naročilih in zahtevah kupcev. Naši cilji so v prvi vrsti proizvodnja visoko kakovostnih izdelkov iz žice, cevi in pločevine, ki ustrezajo visokim zahtevam kupcev na domačem in mednarodnem trgu. Naš proizvodni program obsega izdelke iz žice s premeri od 3 mm do 12 mm ter cevi s premeri od 10 mm do 200 mm.
 
Obdelava materialov obsega 3D krivljenje, poravnavo in razrez žice, hladno kovanje in stiskanje na stiskalnicah, sploščenje in prebijanje, laserski razrez na najsodobnejših laserskih strojih, varjenje in kontrola geometrije z mehanskimi in elektronskimi kontrolnimi pripravami.
 
Naši izdelki so izdelani v obvladljivem sistemu zagotavljanja kakovosti, kjer imamo za vsak artikel zagotovljeno sledljivost od našega dobavitelja do našega kupca z vso potrebno spremno dokumentacijo.
 
V procesu izvajanja proizvodnje sodelujejo izključno ustrezno usposobljeni delavci. Sam proces proizvodnje je natančno opredeljen za vsak posamezen artikel v okviru tehnično-tehnološke dokumentacije.
 
Našo kakovost potrjuje in zagotavlja tudi vodenje sistema kakovosti po standardu ISO 9001, ki smo ga prvič uspešno pridobili že l. 2007 in smo sistem potem vsa leta uspešno vzdrževali in nadgrajevali. Nazadnje smo certifikat za sistem vodenja kakovosti na področju prodaje, razvoja in proizvodnje 3D izdelkov iz kovinske žice, cevi in profilov uspešno obnovili leta 2021.

Odlike, ki prepričajo naše kupce v sodelovanje z nami

Fleksibilnost in hitra odzivnost
V vsakem trenutku smo pripravljeni sprejeti spremembe (dobavni roki, tehnične spremembe na artiklih, spremembe na opremi,…) iz strani kupcev. Vedno naredimo vse kar je v naši moči, da se projekti realizirajo na način in v rokih, da je sprejemljivo tako za nas, kot za naše kupce.
 
Zanesljivost
Redno skrbimo za pridobivanje povratnih informacij glede izpolnjevanja zahtev in pričakovanj kupcev.
 
Stalno izboljševanje kakovosti
V proces izgradnje vključujemo vse zaposlene. Trudimo se, da s kupci, kot tudi z dobavitelji gradimo partnerski odnos, ki temelji na dolgoletnem sodelovanju in izkazanem zaupanju.

Zakaj izbrati Gut & Pet

V podjetju Gut & Pet že 20 let proizvajamo kakovostne izdelke iz žice in pločevine. Proizvajamo izdelke vseh vrst, kot so 3D in 2D krivljenci, poljubni sestavi iz žice in pločevine, trgovinska oprema, varjene mreže, zaščitne mreže, ....

Poskrbimo za vse korake proizvodnje od zasnove do končne dobave. V ovkiru naših storitev ponujamo razvoj izdelkov in svetovanje, CNC krivljenje žice in cevi, ravnanje in sekanje žic, laserski razrez pločevine, laserski razrez cevi, ročno sestavljanje in varjenje, robotsko varjenje, štancanje in preoblikovanje pločevine, CNC rezkanje ter vso potrebno logistiko.

Za stranke lahko v celoti skonstruiramo in proizvedemo tudi najkompleksnejše žične, pločevinske oziroma kombinirane elemente ter sestave.

Strankam tudi svetujemo pri zasnovi in načrtovanju izdelkovi.

Proizvajamo serije v poljubnem obsegu.

Proizvajamo izdelke za stranke iz Slovenije kot tudi iz tujine.

Smo prejemniki mnogih certifikatov, ki govorijo o naši kakovosti, imamo tudi ISO certifikat.

Podjetje je ekološko ozaveščeno in trajnostno naravnano. Naš cilj je dolgoročno in uspešno sodelovanje tako s strankami kot tudi z vsemi poslovnimi partnerji.

Verjamemo v svoje delo, kakovost in poslanstvo zato smo odlična izbira tudi za vas.